Pakker

Har I brug for et professionelt, fagligt indspark på en allerede planlagt event? Så er én af mine pakkeløsninger måske noget for jer:

 

Nedenstående 3 pakkeløsninger tilbydes som indlæg i en workshop, på et seminar eller på en konference.

Alle pakker er baseret på et mix af teori og praktiske øvelser, med hovedvægten lagt på praktiske øvelser, hvor samtlige deltagere involveres.

Pakkerne:

 1. Forandringens proces.
  Der er flere stadier, man skal igennem for at skabe forandring/udvikling, hvis alle parter skal opnå forståelsen for arbejdet og motiveres til at understøtte det. Forandringens proces sætter fokus på disse stadier og på, hvordan hvert enkelt individ både kan og bliver klar til at udfylde deres særlige rolle i forandringsprocessen.
 2. Kommunikation og samarbejde
  En ny vinkel på kommunikation i organisationen kan åbne op for en bredere forståelse for hinanden som mennesker og kollegaer. Det skaber bedre samarbejde og derfor også bedre resultater. Med dette indlæg får I input til, hvordan kommunikationen kan optimeres, så både arbejde og samarbejde forbedres.
 3. Værdier og motivation
  Vores værdier er det, der driver os i vores liv, både arbejdsmæssigt og personligt. Gang på gang har jeg set, hvordan mennesker, der kender deres værdier og motiveres i forhold til disse præsterer bedre og føler mindre stress i hverdagen. Dette indlæg sætter spot på værdier.
  Hvad er de for en størrelse? Hvordan lærer vi dem at kende? Og hvordan sikrer vi, at den enkeltes værdier opfyldes i hverdagen, så alle i organisationen føler sig motiveret for det fælles arbejde hver dag?

Pakkepris:

Kr. 4.800,- for et 3 timers indlæg for max. 10 personer.

Kr. 6.600,- for et 5 timers indlæg for max. 20 personer.

Priserne er ex. moms.

Priserne er ex. transportudgifter.