Services

Den rette facilitator kan gøre hele forskellen!

Lige meget om det drejer sig om udvidelse, sammenlægning, organisationsomlægning, samarbejdsproblemer, strategiarbejde, kommunikationsproblemer, så handler det om mennesker, som skal arbejde effektivt og målrettet sammen. Det er her, jeg kan gøre en forskel!

Jeg tilbyder:

Facilitering af processer for grupper. 

Jeg hjælper med:

Facilitering af workshops, strategiforløb og konferencer

At føre organisationsændringer, såsom sammenlægninger og udvidelser, sikkert i land

At styrke jeres kommunikation og samarbejde

Uanset hvilken gruppeproces, I har brug for at få faciliteret, tager jeg altid udgangspunkt i de individer, der er en del af gruppen, og det mål I har sat jer sammen, eller den udfordring I står overfor.

Business coaching

Mine mange års erfaring med arbejde og samarbejde i både nationale og internationale organisationer har lært mig, at forskelligheder på det team, vi er en del af, er den største styrke – hvis de sættes rigtigt i spil.
Gennem business coaching sikrer jeg effektive, velfungerende teams, som er disponeret for at nå succesfuldt i mål.

I vil opleve:

Øget motivation blandt jeres medarbejdere og et markant stærkere team

Stort engagement og optimering af ressourcer

Tydelighed omkring styrker og svagheder i teamet

Et optimeret arbejdsmiljø med respekt for forskelligheder

One to one coaching

Organisationer består af individer, som har hver deres styrker, svagheder, motivationsfaktorer og drive. Lærer medarbejdere og ledere at se og udnytte disse, vil det skabe stor værdi for det fælles samarbejde i organisationen.
Gennem one-to-one coaching sikrer jeg, at ledere og medarbejdere kan yde optimalt og er i stand til at sætte deres fulde potentiale i spil for virksomheden.
One-to-one coaching tager altid udgangspunkt i individet.
Vi kan for eksempel arbejde med:

Målafklaring; Samarbejde; Nye ressourcer; Motivation; Work/life balance

Projektledelse:

Jeg har mange års erfaring med projektledelse bag mig og har i løbet af min karriere succesfuldt drevet mange projekter indenfor fra start til slut.
Jeg kan hjælpe jer med at planlægge, søsætte og drive hele projektet, lige fra evt. rekruttering til udvikling af projektet, kommunikationen, evt. markedsføring og salg til afslutningsvis evaluering afhængig af projektets karakter.

Eventledelse:

Jeg har stor erfaring indenfor udvikling, organisering og afvikling af events, kurser, grupperejser og konferencer. Jeg har gennemført mange events for både turister og lokale med mange aktører og mange gæster. Arrangementer, events og oplevelser for krydstogtsgæster, grupperejser for firmaer, udviklet kurser for turismeaktører og afviklet konferencer indenfor turismen, den maritime branche og engros branchen.